top of page
DHR partners

EEN STERK AANBOD VAN DHR PARTNERS:
VAN TOTAL REWARD AANPAK EN OPERATIONEEL MANAGER AD INTERIM TOT HEALTH MANAGEMENT

Wij zijn uw Center of Expertise

U bent wellicht vertrouwd met het afgebeelde HR-model. Onze ambitie? DHR Partners positioneert zich als Center of Expertise voor verschillende deelfuncties van HR: HR Strategie, Total Reward Management: Compensation & Benefits, Health Management en Corporate Culture. Dit zijn dan ook de vier deeldomeinen waarvoor wij een toegevoegde waarde kunnen bieden.

DHR Partners werkt systematisch een implementatieplan uit. Omdat we ideeën willen doen werken die een verschil maken voor uw medewerkers. Administratie en communicatie maken hier integraal deel van uit. Aangezien wij erkennen dat er andere partijen zijn die beter onderlegd zijn in deze twee domeinen, geeft DHR Partners er de voorkeur aan om met hen samen te werken. Zo zijn we zeker dat we de best mogelijke oplossing aanbieden voor uw bedrijf.

HR model
HR STRATEGY ASSIGNMENT

HR STRATEGY ASSIGNMENT

DHR Partners kan u ondersteunen bij het ontwikkelen van uw HR Strategie. We kunnen er aanpassingen aan voorstellen, ze ‘challengen’, steeds in het licht van uw bedrijfsstrategie. We willen ook met u partneren om te bepalen welke opportuniteiten we kunnen overwegen te veranderen of implementeren, rekening houdend met de haalbaarheid (zowel financiële als culturele) en in welke mate uw bedrijf er klaar voor is.

REWARD ASSIGNMENTS

Eens u een keuze hebt gemaakt welk project u wil implementeren (al dan niet met de hulp van DHR Partners), kunnen we u ondersteunen bij de uitrol van die initiatieven. Dit doen we met een realistisch projectplan, business case of ondersteuning van het projectteam dat de implementatie reeds opneemt.

We kunnen het belang van een correcte communicatie en foutloze uitvoering niet voldoende benadrukken. Hiervoor maken we gebruik van systemen en werken we indien nodig samen met derde partijen.

DHR Partners kan u ook helpen bij het samenstellen van een projectploeg zelf. En/of ondersteunen bij het kiezen van derde partijen, rekening houdende met de vereisten die uw bedrijf stelt.

OPERATIONEEL MANAGEMENT

Wanneer een project gelanceerd wordt, werkt een bedrijf naar onze mening het best met eigen medewerkers om het te implementeren. DHR Partners is ook bekwaam om het operationeel management ad interim over te nemen van bepaalde HR functies. En intussen het projectteam te coachen, hun projectvaardigheden aan te scherpen indien gewenst en hun kennis op vlak van Rewards nog verder uit te diepen.

DHR Partners kan ook ad interim management opnemen. In geval van een onverwacht vertrek, een zwangerschapsvervanging of enig andere vorm van afwezigheid.

PRODUCTONTWIKKELING

DHR Partners wil zich onderscheiden door zijn specifieke klantgerichtheid, door het partneren.
We verwachten dat het soms moeilijk is om een derde partij te vinden die exact biedt wat u zoekt.
Als dat gebeurt, zijn wij bereid uw idee te ontwikkelen, indien wettelijk toegelaten en praktisch haalbaar. 20% van ons omzetcijfer wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Ook om er ons van te verzekeren dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons expertisedomein in de markten waar wij actief zijn.

PRODUCTONTWIKKELING
#operationeel

MEER WETEN OVER WAT WIJ VOOR U EN UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?
CONTACTEER DHR PARTNERS VOOR MEER INFO!

bottom of page