top of page

Join the team

 

Heb je zin om een sympathiek en dynamisch team te vervoegen, dat gedreven wordt door klantenservice van hoge kwaliteit en de implementatie van eenvoudige werkwijzen in een complexe omgeving?

 

Een team dat de C.H.I.P.-waarden - Creativiteit, Humor, Integriteit en Partnerschap - combineert binnen een groeiende organisatie.

Bekijk dan de opportuniteiten bij DHR Partners

Jobs.jpg

Senior HR consultant

 

Senior HR Consultant met expertise in personeelskostenbeheer en projectmanagement.

In samenwerking met onze klanten creëer je toegevoegde waarde door de beste strategieën te ontwikkelen. Door deze strategieën te vertalen in eenvoudige oplossingen. Je brengt deze in de praktijk door middel van projectmanagement, met het oog op het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van de geïmplementeerde oplossingen. Je bent de vertrouwde partner van onze klanten, voor wie je het beste van jezelf geeft.

Voor een meer gedetailleerde beschrijving:


Junior consultant

 

Junior Consultant met een sterke affiniteit voor personeelsadministratie en payrol beheer.

Met je sterk analytisch vermogen, aandacht voor details en communicatie vaardigheid creëer je toegevoegde waarde door het garanderen van een foutloze HR administratie en een optimale dienstverlening aan onze klanten en hun personeelsleden. In nauwe samenwerking met het team ondersteun je de ontwikkeling en implementatie van verschillende HR processen met een sterke zin voor dienstverlening en kwaliteit.

Voor een meer gedetailleerde beschrijving : 

bottom of page